Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017 16:09

Απάντηση του Δήμου Νάουσας και της Αντιδημαρχίας Παιδείας, στην επιστολή του διευθυντή του 2ου Λυκείου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δήμος Νάουσας και η Αντιδημαρχία Παιδείας, μέσα σε ένα ασφυκτικό και δυσμενές οικονομικά περιβάλλον, κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τα σχολεία όλου του Δήμου και καταφέρνουν να επιτυγχάνουν ικανοποιητικότατα αποτελέσματα, μέσα από ειλικρινή διάλογο και άριστη συνεργασία με όλους τους Διευθυντές των Σχολείων.

 

Η επιστολή του Διευθυντή του 2ου Λυκείου, αναφέρεται σε προβλήματα έχουν ήδη συζητηθεί και των οποίων η λύση έχει ήδη δρομολογηθεί. Και το γνωρίζει. Εξού και η προγραμματισμένη συνάντηση με τα προεδρεία των δεκαπενταμελών των Λυκείων, την ερχόμενη Τρίτη, με στόχο την ενημέρωση όλων για τις κτιριακές υποδομές και την αποτροπή των καταλήψεων. Προοπτική που δυναμιτίζεται από τη δημοσίευση της επιστολής του Διευθυντή τους.

 

Ο Διευθυντής του 2ου Λυκείου Νάουσας γνωρίζει καλά ότι ο Δήμος Νάουσας έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τα θέματα που περιγράφει. Ανακρίβειες, κραυγές και κυρίως κινδυνολογίες δεν πρέπει να ευδοκιμούν στον χώρο της Εκπαίδευσης.