Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017 11:05

Ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις στην δημοτική κοινότητα Νάουσας: Πρώτες οδοί Αγ. Αθανασίου και Στ. Δραγούμη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το έργο των ασφαλτοστρώσεων στη δημοτική κοινότητα Νάουσας θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017. Πρώτες οδοί που θα ασφαλτοστρωθούν  είναι η οδός Αγ. Αθανασίου και η Στεφάνου Δραγούμη.

Αγ. Αθανασίου: Για την εκτέλεση των εργασιών θα γίνει αποκλεισμός της οδού, από τη συμβολή με την οδό Γεννηματά μέχρι το νεκροταφείο. Ο κυκλοφοριακός φόρτος από την είσοδο της πόλης (Βέροια) δια της Γεννηματά προς το νεκροταφείο, το Γιαννακοχώρι, το Ροδοχώρι και Τρία Πέντε Πηγάδια θα διοχετευτεί στις οδούς Κων. Βλάχου - Θάλειας Σαμαρά - Χ"Τρύφωνος - Χρ. Ματθαίου. Για το σκοπό αυτό θα τοποθετηθούν πληροφοριακές πινακίδες στη συμβολή των οδών Γεννηματά & Κων. Βλάχου, οι οποίες θα ενημερώνουν τους οδηγούς για τον αποκλεισμό τμήματος της οδού Αγίου Αθανασίου.

Η υπόλοιπη κίνηση της οδού Γεννηματά προς Αγίου Αθανασίου θα διοχετευτεί στις οδούς Αλωνίων και Αγίου Αθανασίου-Πλατεία Παναγίας.

Η κίνηση από Γιαννακοχώρι, Ροδοχώρι και Τρία Πέντε Πηγάδια θα διοχετευτεί στις οδούς Χρ. Ματθαίου- Χ"Τρύφωνος- Θάλειας Σαμαρά - Κων. Βλάχου- Γεννηματά. Τμήματα των οδών Θάλειας Σαμαρά (εκατέρωθεν της Αγίου Αθανασίου) και Αφών Σεφερτζή θα είναι και θα σημανθούν ως αδιέξοδοι δρόμοι. Ο αποκλεισμός του τμήματος αναμένεται να διαρκέσει 25 ημέρες.

Στ. Δραγούμη:  Για την εκτέλεση των εργασιών θα γίνει αποκλεισμός του δρόμου. Τμήματα των οδών Μαλάμου και Χατζηχειμώνα θα είναι και θα σημανθούν ως αδιέξοδοι δρόμοι. Η κίνηση από τη Βενιζέλου και το τμήμα της οδού Δραγούμη πέραν της Βενιζέλου θα διοχετευτεί στη συνέχεια της Βενιζέλου.  Ο αποκλεισμός του τμήματος αναμένεται να διαρκέσει 4-5 ημέρες.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι των οδών Αγ. Αθανασίου και Στ. Δραγούμη να απομακρύνουν τα σταθμευμένα οχήματα.