Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 19:55

«Αναγκαία και σημαντική παρέμβαση στην είσοδο της πόλης»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το έργο της ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του Σιδηροδρομικού Σταθμού Νάουσας εγκαινιάστηκε την Τρίτη 29 Αυγούστου, παρουσία του Προέδρου της ΓΑΙΑΣΟΣΕ Αθανάσιου Σχίζα.

Αμέσως μετά την τελετή αγιασμού ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης τόνισε ότι, από την πλευρά της διοίκησης του Δήμου, έγινε μια αναγκαία και σημαντική παρέμβαση στην είσοδο της πόλης, που αναβαθμίζει ριζικά τον χώρο, τον κάνει ομορφότερο και λειτουργικότερο, προς όφελος του κοινού και της γενικότερης εικόνας της πόλης. Ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Πρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τη δική του βοήθεια ώστε να αναβαθμιστεί και πυκνώσει κατά το δυνατόν η γραμμή Θεσσαλονίκη-Έδεσσα, προς όφελος του κοινού και του Οργανισμού.

Δεσμεύσεις προς την κατεύθυνση της βελτίωσης της ποιότητας παροχής υπηρεσιών και αναβάθμισης του δικτύου Θεσσαλονίκης-Έδεσσας ανέλαβε, στον δικό του σύντομο χαιρετισμό,  ο Πρόεδρος της ΓΑΙΑΟΣΕ, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο και τον Δήμο Νάουσας για τη σημαντική παρέμβαση που αναβάθμισε πλήρως την εικόνα στον χώρο του Σ.Σ. Νάουσας.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"