Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

 
Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 10:36

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στον Α.Σ. Επισκοπής

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου και κλιμάκιο του ΝΕ Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν το Αγροτικό Συνεταιρισμό Επισκοπής Ανθεμίων στο πλαίσιο των επαφών με τους φορείς και τους συνεταιρισμούς των αγροτών.

 Συζήτησαν θέματα που αφορούν στην παραγωγή των ακτινιδίων και ροδάκινων, στην αγορά και εμπορία των προϊόντων που διακινεί ο συνεταιρισμός, τις επενδύσεις που γίνονται μέσω επιχειρησιακών και μεταποιητικών προγραμμάτων. Η βουλευτής τόνισε τις ενέργειες της κυβέρνησης για τον εκσυγχρονισμό της αγροτικής παραγωγής και τη βελτίωση του καθεστώτος λειτουργίας των αγροτικών συνεταιρισμών, καθώς και την ενεργοποίηση των επενδυτικών προγραμμάτων με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων ώστε αυτά να γίνουν πιο ανταγωνιστικά στη διεθνή αγορά.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"