Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 20:08

«Να κάνουμε τη Νάουσα γνωστή, να είμαστε εξωστρεφείς, να τους δείξουμε ποιοι είμαστε» (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον απολογισμό της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και  Τουρισμού πραγματοποίησε ο απερχόμενος αντιδήμαρχος  Νάουσας Δημήτρης Μάντσιος, παρουσιάζοντας παράλληλα και το νέο αντιδήμαρχο Σταύρο Βαλσαμίδη, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, παρουσία των υπαλλήλων του δήμου, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Τουρισμού  παρουσία και των αντιδημάρχων Στέλιου Δάγγα και Στάθη Λογδανίδη, ο κ. Μάντσιος αναφέρθηκε στη συνέχεια που πρέπει να έχει ο δήμος, στα έργα   που γίνανε και τα προγράμματα που υλοποιούνται ενώ εγκωμίασε τους υπαλλήλους του δήμου που εργάζονται στον τομέα του πολιτισμού.

Από την πλευρά του ο κ. Βαλσαμίδης αφού ευχαρίστησε το δήμαρχο Νίκο Κουτσογιάννη και τον κ.  Μάντσιο, είπε πως η Αντιδημαρχία πολιτισμού – τουρισμού είναι ένας ευαίσθητος τομέας, τόνισε πως μπήκαν σταθερές βάσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού και του πολιτισμού στη Νάουσα, ενώ μίλησε για την ανάγκη αξιοποίησης του Brandingτης πόλη και της περιοχή. «Στόχος μας να κάνουμε τη Νάουσα γνωστή σε όλο τον κόσμο, να είμαστε εξωστρεφείς, να τους δείξουμε ποιοι είμαστε», είπε ο Σταύρος Βαλσαμίδης.

Σχετικά Άρθρα