Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

 
Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 13:47

Υποκατάστημα ΙΚΑ (ΕΦΚΑ) Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

«Δεν τίθεται θέμα υποβάθμισης του υποκαταστήματος ΙΚΑ (ΕΦΚΑ) Νάουσας. Οι όποιες αλλαγές αφορούν στην εσωτερική διοικητική διάρθρωση του ΕΦΚΑ και στην εσωτερική ροή εργασιών με στόχο τη δημιουργία ενός αποδοτικού συστήματος κοινωνικής ασφάλισης που να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ασφαλισμένων».

 

Η κατηγορηματική αυτή απάντηση δόθηκε στη βουλευτή Φρόσω Καρασαρλίδου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, μετά την καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Νάουσας ότι προβλέπεται μεταφορά των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Νάουσας στη Βέροια με βάση σχετικό οργανόγραμμα.

 

Η βουλευτής είχε άμεση επικοινωνία με τον αναπληρωτή υπουργό Εργασίας κ. Πετρόπουλο, μετά την καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Νάουσας. Δόθηκε η διαβεβαίωση ότι όπου υπάρχει παρουσία Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, θα υπάρχει παρουσία ΕΦΚΑ. Ότι δεν θα υπάρξουν μετακινήσεις εργαζομένων. Και ότι οι μεταβολές θα αφορούν μόνο σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν πολλαπλές παρουσίες ΦΚΑ (π.χ. σε μια πόλη υποκαταστήματα και τ. ΙΚΑ και τ. ΟΓΑ).

 

Η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου διαψεύδει επίσης ότι συνεργάτης της, στη διάρκεια συλλαλητηρίου του Εργατικού Κέντρου Νάουσας έξω από το κτίριο του ΙΚΑ, είπε: «…είστε μόνο για επαναστατικές γυμναστικές…», όπως ψευδώς αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ε.Κ.Ν. Η βουλευτής σέβεται τους αγώνες του Εργατικού Κέντρου Νάουσας καθώς και κάθε αγώνα εργαζόμενων και είναι μακριά από την ίδια τέτοιες αντιλήψεις. Προφανώς ο συντάκτης της ανακοίνωσης του Εργατικού Κέντρου Νάουσας έγινε δέκτης κακής πληροφόρησης.

 

Η στήριξη των παρεχομένων υπηρεσιών προς ασφαλισμένους και κάθε εργαζόμενο του νομού μας αποτελεί διαρκές μέλημα για την βουλευτή του νομού μας. Όπως επίσης η στήριξη κάθε αγώνα κοινωνικής τάξης που αποσκοπεί στην προώθηση και στην επίλυση των δίκαιων αιτημάτων της.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"