Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 
Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016 19:41

Επίσκεψη Φρ. Καρασαρλίδου και αντιπροσωπείας ΣΥΡΙΖΑ στο (ΠΕΔΥ) ΙΚΑ Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου συνοδευόμενη από τον γραμματέα της Τ.Ο. Νάουσας του ΣΥΡΙΖΑ Θωμά Μάρα επισκέφθηκαν την Παρασκευή το υποκατάστημα ΠΕΔΥ (ΙΚΑ) Νάουσας και συναντήθηκαν με τον διευθυντή διοικητικών υπηρεσιών κ. Στέφανο Παυλίδη.

Συζητήθηκε η κατάσταση στις διοικητικές υπηρεσίες του υποκαταστήματος ΠΕΔΥ (ΙΚΑ) Νάουσας και ζητήθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία ενόψει της συνάντησης που θα έχει η βουλευτής με τον αρμόδιο υπουργό για το θέμα της λειτουργίας των τοπικών υποκαταστημάτων. Η βουλευτής τόνισε την ανάγκη παραμονής των διοικητικών υπηρεσιών στη Νάουσα καθώς εξυπηρετείται ένας μεγάλος αριθμός ασφαλισμένων, στεγάζονται δε σε ιδιόκτητο κτήριο και δεν τίθεται συνεπώς θέμα μείωσης των δαπανών του ιδρύματος.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"