Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 22:05

Δημότες κερνάνε… διοίκηση Καρανικόλα πίνει!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εκστασιασμένοι οι δημότες παρακολουθήσαμε τον νέο πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ να μας πληροφορεί για το πως ξεκίνησε ένα έργο 6 εκατομμυρίων ευρώ αμέσως μόλις ανέλαβε τη διοίκηση της δημοτικής επιχείρησης.

 Αυτονόητο είναι πως αυτές οι μεγάλες επιτυχίες πρέπει να ανταμείβονται! Για αυτόν ακριβώς τον λόγο και η πρώτη (ναι, σωστά η πρώτη!) απόφαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ που ορίστηκε σχεδόν στο σύνολο του από τον κύριο Καρανικόλα ήταν να αποφασίσει την αύξηση του μισθού του νέου προέδρου, του κυρίου Τασιώνα. Έτσι, στο εξής ο νέος πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης θα απολαύσει μια αύξηση κατά 100% στον μισθό του, ο οποίος θα ανέλθει στα 1710 ευρώ από τα 855 που λάμβανε η προηγούμενη πρόεδρος κυρία Λαζαρίδου επί διοίκησης Κουτσογιάννη. Τα συγχαρητήρια μας λοιπόν στη νέα διοίκηση για την «αποτελεσματικότητα» της… Ελπίζουμε τουλάχιστον ο νέος πρόεδρος και ο κύριος Καρανικόλας να πιούν ένα ποτήρι νερό εις υγείαν αυτών που θα πληρώσουν το μάρμαρο… Όλων των δημοτών δηλαδή…

 

Εκ της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης "Κοινός Τόπος"

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"