Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019 21:35

Τις Τοπικές Κοινότητες Χαρίεσσας, Λευκαδίων, Μαρίνας - Πολλών Νερών και Ροδοχωρίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα θέματα καθημερινότητας των δημοτών των Τοπικών  Κοινοτήτων Χαρίεσσας, Λευκαδίων, Μαρίνας- Πολλών Νερών και Ροδοχωρίου βρέθηκαν στο επίκεντρο των διαδοχικών συναντήσεων που είχε πρόσφατα ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας και οι ΑντιδήμαρχοιΒασίλης Τζουβάρας και Γιώργος Τριανταφύλλου, με τους προέδρους και πολίτες,στο πλαίσιο  της «Ώρας του Δημάρχου».

Συγκεκριμένα χθες, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ο κ. Καρανικόλας και οι Αντιδήμαρχοι  επισκέφθηκαντις Τοπικές Κοινότητες Χαρίεσσας, Λευκαδίωνκαι Μαρίνας - Πολλών Νερών, όπου παρουσία των προέδρων Δ. Σιδηρόπουλου (Χαρίεσσα), Ν. Δημητρούση (Λευκάδια) και Σ. Βίλτσα (Μαρίνα – ΠολλάΝερά) συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα καθαριότητας, οδοποιίας, ύδρευσης, σχεδιασμού δράσεων κ.ά., ενώ παράλληλα κατατέθηκαν προτάσεις από τους προέδρους και τουςδημότες.

Αντίστοιχα, την περασμένη Πέμπτη (3 Οκτωβρίου), ο κ.Καρανικόλαςεπισκέφθηκε την Τοπική Κοινότητα Ροδοχωρίου, όπου παρουσία του προέδρου Ρ. Πουλτίδη συζητήθηκαν ζητήματα υποδομών και βελτίωσης της ποιότηταςζωής των δημοτών.