Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 12:11

Επίσκεψη του συλλόγου "Έρασμος" στο δήμαρχο Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα μέλη του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης  «ΕΡΑΣΜΟΣ» με έδρα την Βέροια, κ.κ. Κατερίνα Μακρίδου και Σοφία Ζεϊμπέκη και η κοινωνική λειτουργός κ. Ολυμπία Λαζαρίδου, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 τον δήμαρχο Η.Π. Νάουσας, Νικόλα Καρανικόλα, με τον οποίο αποφάσισαν την  συνεργασία του Συλλόγου με τον Δήμο Νάουσας στο άμεσο μέλλον.

Ο «ΕΡΑΣΜΟΣ» ασχολείται με θέματα –περιστατικά κατά της βίας και της κακοποίησης των ανθρώπων και απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας, φύλου, φυλής, θρησκείας, πολιτικών αντιλήψεων όλων των κοινωνικών ομάδων χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς. Ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, ευαισθητοποιημένος σε θέματα σεβασμού ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ισότητας και αλληλεγγύης και ο Δήμος Νάουσας  στηρίζει τις προσπάθειες του συλλόγου .

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» ασχολείται με την πρόληψη μέσω της ενημέρωσης- εκπαίδευσης των πολιτών, την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών (ηθική, ψυχολογική και ουσιαστική στήριξη, νομική συμπαράσταση, προσωρινή φιλοξενία ατόμων που έχουν άμεση ανάγκη και βρίσκονται σε κίνδυνο και με την συνεργασία και αλληλοβοήθεια με φορείς και συλλόγους που έχουν ίδιους ή παρεμφερείς στόχους.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"