Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 07 Ιουλίου 2019 18:31

Νικόλας Καρανικόλας: Θα συνεργαστώ με όλους τους βουλευτές που θα εκλεγούν, ώστε να περάσει ο δήμος Νάουσας, από τις μακέτες στα έργα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε εκλογικό κέντρο του συγκροτήματος των Γενικών Λυκείων της Νάουσας άσκησε, το μεσημέρι της Κυριακής 7ης Ιουλίου, το εκλογικό του δικαίωμα ο εκλεγμένος δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας.

Σε δήλωση του ο κ. Καρανικόλας προέτρεψε τους συνδημότες του να ψηφίσουν, συμμετέχοντας στην γιορτή της  Δημοκρατίας, ενώ επισήμανε ότι είναι πρόθυμος να συνεργαστεί με όλους τους εκλεγμένους βουλευτές, ώστε να περάσει ο δήμος από τις μακέτες  στα έργα. 

Η δήλωση του Νικόλα Καρανικόλα

«Είναι μια σημαντική μέρα για την χώρα, αλλά και για τον δήμο μας. Το αύριο στον δήμο Νάουσας, μας βρίσκει ανυπόμονους να χτίσουμε συνεργασίες με όλους τους αντιπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο, ώστε να περάσουμε από τις μακέτες στα έργα, για να αρχίσει η υλοποίηση  των έργων υποδομής, αλλά και των κοινωνικών, τουριστικών και πολιτιστικών υποδομών. Θα συνεργαστούμε με όλους, θα προχωρήσουμε μπροστά. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους. Μακάρι η κάλπη να μοιράσει χαμόγελα σε αυτούς που θα βοηθήσουν τον ευλογημένο μας τόπο, σε αυτούς που θα είναι δίπλα στον δήμο Νάουσας. Καλώ όλους τους συνδημότες μας να ψηφίσουν, συμμετέχοντας στην γιορτή της  Δημοκρατίας, τις σημερινές εκλογές».