Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 19:30

Τάσος Μπαρτζώκας από τη Νάουσα: Κάθε πόλη και χωριό της Ημαθίας θα έχουν την ίδια φροντίδα – Θα κρατήσω ανοιχτά τα πολιτικά μου γραφεία για είμαστε κοντά καθημερινά

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ακόμη μία μέρα αφιέρωσε στην πόλη της Νάουσας ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Μπαρτζώκας, την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019.

Ο κ. Μπαρτζώκας, έχει δώσει την δέουσα βαρύτητα και στη Νάουσα, λειτουργεί γραφείο στη Νάουσα (όπως και το 2015) το οποίο έχει δεσμευτεί ότι θα το κρατήσει σε λειτουργία όταν εκλεγεί βουλευτής.

Όσον αφορά στις επισκέψεις και επαφές, επισκέφθηκε την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΙΚΑ και το ΚΕΠ της Νάουσας, ενώ πέρασε και από επιχειρήσεις της πόλης και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στα καφέ της περιοχής.

Σε σχετικό σχόλιό του ο Τάσος Μπαρτζώκας αναφέρει:

«Για εμάς που θέλουμε την πρόοδο της Ημαθίας, δεν υπάρχουν διαχωρισμοί και τοπικισμοί. Η Νάουσα, η Αλεξάνδρεια, η Βέροια, ως έδρες των τριών Δήμων της Ημαθίας, αλλά και κάθε χωριό του νομού, θα δέχονται πάντα την ίδια φροντίδα και μέριμνά μας, διότι μόνο αν όλοι μαζί ενεργήσουμε συλλογικά θα έρθει το πολυπόθητο αποτέλεσμα και θα δούμε την Ημαθία να ανθίζει και πάλι. Άλλωστε, όλοι τις ίδιες αγωνίες μοιραζόμαστε και ευελπιστώ μαζί να ζήσουμε από κοινού και τις χαρές μαζί.

Για αυτό το λόγο από την πρώτη μέρα του προεκλογικού αγώνα, όπως άλλωστε έκανα και το 2015, λειτούργησα πολιτικό γραφείο στη Νάουσα, όπως αντίστοιχα και στη Βέροια και στην Αλεξάνδρεια, θέλοντας να έχουμε την ευκαιρία να είμαστε εγώ και οι συνεργάτες μου τα επόμενα χρόνια όσο το δυνατόν πιο κοντά στον κόσμο της Ημαθίας.

Στις 7 Ιουλίου γινόμαστε όλοι μια γροθιά, προσερχόμαστε στις κάλπες και επιλέγουμε τις δυνάμεις της σοβαρότητας και τα πρόσωπα της ανανέωσης…»

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"