Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 16:11

Η Νάουσα αγκαλιάζει τον Λάζαρο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Εντείνοντας την προεκλογική μου προσπάθεια, 8 ημέρες πλέον πριν τις εθνικές εκλογές επισκέφθηκα την πόλη της Νάουσας. Τη Νάουσα του υπέροχου κρασιού και των πεντανόστιμων φρούτων.  Του πανέμορφου φυσικού τοπίου και βασικός πυλώνας της Ιστορίας και του Πολιτισμού της Μακεδονίας μας. Αλλά και τη Νάουσα της αποβιομηχάνισης, της ανεργίας, της φθίνουσας αγροτικής οικονομίας.

Οι Ναουσαίοι με αγκάλιασαν, μου έδωσαν ευχές για καλή επιτυχία, στέκονται δίπλα σε μένα και κυρίως στην παράταξή μας, που έρχεται να αλλάξει τη χώρα προς το καλύτερο.

Είχα την ευκαιρία να γυρίσω όλη την αγορά. Συζήτησα με τους καταστηματάρχες, τους εμπόρους, τους πλανόδιους μικροπωλητές αλλά και τους πολίτες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, άκουσα προβληματισμούς για τη φθίνουσα οικονομική κατάσταση της αγοράς και τη δραματική μείωση του εισοδήματος που αντανακλά στην μειωμένη κίνηση στα καταστήματα.

Συζητήσαμε για τις βασικές πτυχές του προγράμματος της ΝΔ για την ανάταση της οικονομίας και την ενίσχυση του ανταγωνισμού. Με κύριους άξονες τη μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών, την παροχή κινήτρων για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής, την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και του εμπορίου.

Στις 7 Ιουλίου, η Ημαθία αφήνει οριστικά πίσω της τη μιζέρια. Γίνεται πρωταγωνίστρια!