Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 15:15

Ενθουσιώδης η υποδοχή για τον Λάζαρο στα ορεινά και τα πεδινά του Δήμου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολύς κόσμος, πολλά χαμόγελα, πολλή αισιοδοξία αλλά και αποφασιστικότητα για τη νίκη.

Ροδοχώρι, Γιαννακοχώρι, Μαρίνα, Επισκοπή και Λευκάδια σφραγίζουν τη μεγάλη νίκη της ΝΔ και παράλληλα ανανεώνουν με τη θερμή υποδοχή τους, το κουράγιο μου και το χαμόγελό μου ως πολύτιμα εφόδια για την απαιτητική προεκλογική διαδρομή.

Από τα ορεινά μέχρι τα πεδινά του Δήμου της Νάουσας, κοινή η αγωνία για το μέλλον της αγροτικής παραγωγής και της φυγής των νέων ανθρώπων από τον τόπο μας. Κοινή όμως και η πεποίθηση ότι η ΝΔ θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει ταχύτατα όλες τις απαιτούμενες λύσεις για την αντιστροφή της πορείας μαρασμού.

Δέσμευσή μου είναι να κινήσω γη και ουρανό ως Βουλευτής, προκειμένου τα προβλήματα του τόπου μου και οι αγωνίες των συντοπιτών μου να αποτυπωθούν, ν’ αναδειχθούν και η αντιμετώπισή τους να μπει ως προτεραιότητα στα κέντρα των αποφάσεων.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"