Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 25 Μαϊος 2019 01:32

Νίκος Κουτσογιάννης: «Πάμε το δήμο μπροστά, δε γυρνάμε στις διοικήσεις των χρεών» (video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην κατάμεστη πλατεία Καρατάσου, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό εκατοντάδων δημοτών ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία ο νυν δήμαρχος, εκ νέου υποψήφιος του διευρυμένου δήμου Νάουσας και  επικεφαλής του Κοινού Τόπου Νίκος Κουτσογιάννης.

«Είμαστε η δύναμη και το μέλλον του τόπου, ανεξάρτητα από κομματικές προελεύσεις και προτιμήσεις», υπογράμμισε ο κ. Κουτσογιάννης και κάλεσε όλους τους δημότες να γιορτάσουν τη νίκη του Κοινού Τόπου στις εκλογές της Κυριακής γιατί αυτή η νίκη σημαίνει σταθερή αναπτυξιακή πορεία του τόπου. «Το νιώθουμε όλοι ότι κάτι μεγάλο, κάτι ωραίο συμβαίνει εδώ. Πάμε για μια ισχυρή διοίκηση. Πάμε για μια μεγάλη νίκη», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κουτσογιάννης έθεσε το βασικό δίλημμα των εκλογών: «Μπροστά ή πίσω; Μπροστά με νοικοκυρεμένο δήμο και οικονομικά υγιή ή πίσω στα χρέη και την αναξιοκρατία; Η Νάουσα που δεν είχε κάδους σκουπιδιών, ή η Νάουσα που πρωτοπορεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο, που μπαίνει με αξιώσεις στον παγκόσμιο χάρτη», αναρωτήθηκε και κατηγόρησε τον κ. Καρανικόλα για αντιγραφή θέσεων και δήθεν προοδευτικότητα ενώ είναι επικεφαλής ενός συνδυασμού βαθιά συνδεδεμένου με τις παλιές διοικήσεις. «Στον ΕΝΑ στεγάζονται σχεδόν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι συνεργάτες της διοίκησης που κατάντησε το δήμο όπως τον βρήκαμε το 2014. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι τώρα παριστάνουν το φρέσκο, το αμόλυντο, το νέο. Σας είδαμε. Σας ξέρουμε», είπε με νόημα.

Ο δήμαρχος Ηρωικής .Πόλης Νάουσας χαρακτήρισε τον Κοινό Τόπο «μία ειρηνική επανάσταση», μία ήσυχη δύναμη που αλλάζει τον τόπο με μυαλό και ασφάλεια. «Φέραμε 45 εκατομμύρια στον τόπο μας και είναι όλα μετρημένα και δημοσιευμένα. Από τις συντηρήσεις και τις αναβαθμίσεις των σχολειών μας μέχρι την αποκατάσταση των ΧΑΔΑ και τα αποχετευτικά. Είμαστε όλοι εδώ για να απαλλάξουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας από την μιζέρια και την οπισθοδρόμηση. Και έτσι θα συνεχίσουμε. Και με την εμπειρία της πρώτης θητείας, πάμε μπροστά», κατέληξε.