Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
Σάββατο, 02 Φεβρουαρίου 2019 18:29

Επίσκεψη του υποψήφιου δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα στον Μητροπολίτη Παντελεήμων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα επισκέφθηκε στο Επισκοπικό Μέγαρο της Ιεράς μας Μητροπόλεως, ο υποψήφιος δήμαρχος Νάουσας, Νικόλας Καρανικόλας. Στην συνάντηση συμμετείχε και Δημήτρης Θανασούλης ο οποίος ευρίσκεται ιδιαίτερα κοντά, τόσο στον κ. Καρανικόλα, όσο και στα ζητήματα της εκκλησιαστικής παράδοσης και πολιτισμού.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Καρανικόλας τόνισε: «Σήμερα είχαμε την τιμή και την χαρά να συνομιλήσουμε επί πολλών θεμάτων με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα. Οι θέσεις και οι απόψεις του κρυστάλλινες και ουσιαστικές για τα ζητήματα της μητρόπολης μας και του τόπου γενικότερα. Ζητήματα πολιτισμού, ανάπτυξης, ακόμα και θρησκευτικού τουρισμού στάθηκαν η αφορμή για έναν εποικοδομητικό διάλογο που εξελίχθηκε σε μία ουσιαστική συζήτηση αξιών και ουσιαστικών προτάσεων για το καλό του τόπου. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ζεστή του φιλοξενία.»

«Ευχαριστούμε προσωπικά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα, για την ζεστή του φιλοξενία στον χώρο της μητρόπολης. Απλός και ξεκάθαρος ο Δεσπότης, αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα ιεράρχη που με την πίστη και τον καθαρό του λόγο, βρίσκεται πάντα κοντά στα ζητήματα και τις ανάγκες των πιο αδύναμων συνανθρώπων μας.»

 

Όλοι συνεργαζόμαστε επί ίσοις όροις»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"