Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 

 

 

 

Νάουσα - Κοινωνία

 

 

Την Τετάρτη 25/04/2018 επισκέφτηκε το χώρο του σταθμού η Πυροσβεστική Υπηρεσία  Νάουσας και ενημέρωσε τα νήπια  με κάθε λεπτομέρεια για θέματα πυροπροστασίας, προστασία από σεισμούς, προστασία των δασών και άλλα. Τα νήπια ενθουσιασμένα δοκίμασαν τις στολές και τα κράνη και πέταξαν νερό με την κάνουλα.

 

Το  Λάππειο 1ο Γυμνάσιο Νάουσας συμμετείχε με 14 μαθητές και των τριών τάξεων στους Φιλολογικούς Αγώνες που διοργάνωσε το Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ το Σάββατο 21 Απριλίου 2018. Οι μαθητές διαγωνίστηκαν στην Ιστορία, Ορθογραφία και Ετυμολογία και έφτασαν επιτυχώς στην τελική φάση. Το σχολείο μας κατέκτησε την α’ θέση στον αγώνα ορθογραφίας με τη μαθήτρια της Β΄ τάξης Μαρία Σακαλή. Επίσης, στον αγώνα της ετυμολογίας την β΄ και γ΄ θέση αντίστοιχα κατέλαβαν ο μαθητής Δημήτρης Τζέπος και η μαθήτρια Ελισάβετ Παρίζα της Γ΄ τάξης.


Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας τηρώντας την υπόσχεσή του για συνέχιση των εθελοντικών δράσεων, επιμελήθηκε τη διάβαση των πεζών μπροστά από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας, στα πλαίσια της εκστρατείας ecomobility.

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας, επισκέφτηκαν την Παλαιά Μητρόπολη Βέροιας, έναν από τους μεγαλύτερους μεσοβυζαντινούς ναούς των Βαλκανίων που παρουσιάζει ομοιότητες στο σχήμα με τον παλαιοχριστιανικό ναό του Αγ. Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

Για τρίτη συνεχή χρονιά οι μικροί μαθητές του Παιδικού Σταθμού Αγγελοχωρίου, με την καθοδήγηση των παιδαγωγών τους κ. Σεπιτάνου Αναστασίας και κ. Μίχου Μαρίνας, έσπειραν και φύτεψαν στο δικό τους λαχανόκηπο- θερμοκήπιο  ντομάτες , αγγουράκια, πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκυθάκια τα οποία χορήγησαν τα Φυτώρια Λίλτση - Θεοδοσίδη. Τα βιολογικά αυτά λαχανικά  θα απολαύσουν σύντομα στο καθημερινό τους διαιτολόγιο.

Σελίδα 1 από 244
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"