Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

 

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 13:12

Επίσκεψη των μαθητών του 9ου Νηπιαγωγείου στο ΥΦΑΔΙ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι μαθητές του 9ου Νηπιαγωγείου (τμήμα Α1), επισκέφθηκαν τα παιδιά από το Υφάδι για να γιορτάσουν από κοινού την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Η συνάντηση γνωριμίας, που στόχευε στην ευαισθητοποίηση για τα ΑμεΑ, εξελίχθηκε σε μια αυθόρμητη, γεμάτη ζεστασιά ψυχής, γιορτή της διαφορετικότητας και της αποδοχής. Φιλίες ξεκίνησαν να υφαίνονται από τα πρώτα βλέμματα και ηλικιακοί ή άλλοι περιορισμοί απλώς δεν υπήρξαν ποτέ.

Τα παιδιά από το Υφάδι ξενάγησαν τους μικρούς τους φίλους στην έκθεση με τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια ενώ τα παιδιά του Νηπιαγωγείου τους διαβεβαίωσαν πως ο Ρούντολφ, το ελαφάκι που οδηγεί τον Αη-Βασίλη στη γη, από το ομώνυμο τραγούδι, έχει αυτήν την ξεχωριστή θέση γιατί είναι διαφορετικός…

Οι νέοι φίλοι, μέσα από κοινές χριστουγεννιάτικες δράσεις ήρθανε πολύ κοντά, αντάλλαξαν δώρα, ιστορίες και εμπειρίες και αποχαιρετίσθηκαν δίνοντας αμοιβαίες υποσχέσεις για μελλοντική συνεργασία.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι νηπιαγωγοί Χριστίνα Γούρκου και Γιούλα Νικούση.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"