Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 
 

 

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 11:36

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδρομή της χορωδίας του ΚΑΠΗ Νάουσας στην Αγ. Πετρούπολη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Αξέχαστες εμπειρίες  απέκτησαν οι χορωδοί του ΚΑΠΗ Νάουσας, από την επίσκεψη τους  στην Αγ. Πετρούπολη.

Ο κύριος προορισμός τους ήταν η συναυλία, στο χώρο συναυλιών «Φινλιάνσκι», δίπλα στον ποταμό Νέβα. Πήραμε τα συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο της δημοτικής ενότητας «Λιτέινι» της Αγίας Πετρούπολης, από τον Δήμαρχο μας κ. Νίκο Κουτσογιάννη και από όλους τους παρευρισκόμενους.

 Με την υπέροχη συνοδό μας με τα άπταιστα Ελληνικά κ. Μαρία Γκριγκόριεβα, κάναμε την περιήγηση στην πόλη.

Ένα αρχιτεκτονικό και πολιτισμικό θαύμα! Θέατρα, μουσεία, παλάτια αμύθητου πλούτου, πανέμορφες εκκλησίες, επιβλητικά δημόσια κτίρια, ποταμοί, φυσικά και τεχνητά κανάλια με πανέμορφες γέφυρες, τεράστιοι πεντακάθαροι δρόμοι, ατέλειωτοι δημόσιοι κήποι και πάρκα συνθέτουν ένα σύνολο που απλά σε αφήνει άφωνο.

Επισκεφτήκαμε το εντυπωσιακό, παγκοσμίου φήμης Μουσείο ΕΡΜΙΤΑΖ, τον Ναό του Αγ. Ισαάκ, με το υπέροχο εσωτερικό του, το Ρωσικό Μουσείο, με έργα Ρώσων καλλιτεχνών, τον εντυπωσιακό Ναό της Αναστάσεως, τον θερινό κήπο της Πετρούπολης (κήπος Λέτνι), περπατήσαμε και απολαύσαμε την λεωφόρο Αλεξάνδρου Νιέφκι μήκους 4.5 χλμ. 

Η βραδινή μας κρουαζιέρα στον ποταμό Νέβα,  ήταν πραγματικά μια ανεπανάληπτη εμπειρία.  

Το τελευταίο γεύμα σε Ρωσικό στυλ, μας παρέθεσε ο Δήμαρχος της πόλης, στο Θέατρο «ΕΘΝΟ» με τραγούδια και χορούς από ντόπιους καλλιτέχνες και με τη συμμετοχή της Ελληνικής αποστολής.

 Η πραγματοποίηση της επίσκεψης στην Αγ. Πετρούπολη, ανήκει αποκλειστικά στο Δήμαρχο της Νάουσας κ. Νίκο Κουτσογιάννη και τον ευχαριστούμε από καρδιάς.

 Η φιλοξενία όλης της ομάδας ανήκει αποκλειστικά, στον Δήμαρχο του  «Λιτέινι» της Αγίας Πετρούπολης, κ.  Дайняк Павел

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"