Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 15:42

Ένα ακόμη FAM TRIP στην Ημαθία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο πλαίσιο της στοχευόμενης επικοινωνιακής πολιτικής του Ε.Ο.Τ. για μεγιστοποίηση της προβολής της Ελλάδας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, το Γραφείο ΕΟΤ-Κάτω Χωρών διοργανώνει την προωθητική δράση «100 Ολλανδοί bloggers @ 100 ελληνικούς προορισμούς».

Στόχος της δράσης είναι η παρουσίαση της Ελλάδας ως πολυθεματικού προορισμού με εναλλακτικά τουριστικά προϊόντα σε διευρυμένο και ποικιλόμορφο κοινό, ανάλογα με την ομάδα-στόχο του κάθε blogger. Η δράση έχει σκοπό να πολλαπλασιάσει τους θετικούς διαμορφωτές κοινής γνώμης (influencers) για την Ελλάδα με μια συνεχή δράση επικοινωνίας, όλη τη διάρκεια του έτους από τα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης.

Κάθε blogger, έχει επιλεχθεί ανάλογα με το προφίλ του blog του, να ταξιδέψει σε διαφορετικό προορισμό στην Ελλάδα, συμβάλλοντας στην ευρύτερη προβολή των ελληνικών προορισμών στο ολλανδικό κοινό. Όλο το υλικό των bloggers θα αναρτάται στο προσωπικό τους ιστολόγιο και στην ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε για την υποστήριξη της δράσης www.Ilovegriekenland.nl . η οποία θα έχει τη μορφή ενός μοντέρνου και επίκαιρου οδηγού για την Ελλάδα με 100 προορισμούς.

Την  Ημαθία, επισκεύτηκε η γνωστή Ολλανδή blogger Larissa Hendriks, με τη φωτογράφο  συνεργάτιδα της. Το blog της  έχει  80.000 μοναδικούς επισκέπτες στο www.blvd.nl Το ιστολόγιο της, το οποίο έχει τη μορφή ενός online περιοδικού, απευθύνεται σε ταξιδιωτικό κοινό μέσου υψηλού εισοδήματος, με θέματα που αφορούν στα ταξίδια, κουλτούρα, πολιτισμό, lifestyle & design και γαστρονομία.

Η διήμερη διαμονή και περιήγηση τους στην Ημαθία έγινε σε συνεργασία του κ. Σωτήρη Βαρδάκη από τον ΕΟΤ Ολλανδίας http://www.Ilovegriekenland.nl ,  του Α/νχη Ημαθίας  κ. Κώστα Καλαϊτζίδη και του συνεργάτη του κ Νίκολάου Τσιούντα  από την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας  http://imathia.pkm.gov.gr/ και του Δημήτρη Μάντσιου από την Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας.

 

Δημήτρης Μάντσιος