Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 
 

 

 

Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018 13:26

Η Αυγουστιάτικη Ε κ δ ρ ο μ ή στο Φαράγγι της Κράστας 5/8/2018

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κυριακή 12.30 Μεσημεριού, από Πλατεία Γιαννακοχωρίου Νάουσας

Μια εκδρομή πεντάωρη, μεσημεριανή, επιστρέφοντας δροσεροί κοντά με τη δύση του ηλίου, κυλώντας το ποτάμι Μέγα Ρέμα, τους σταθμούς: Δέση, Μέση, Στενό, Γαλάζια Νερά, Πράσινα Νερά, Φουρκέτα, Μαύρο Λιμάνι, Αερόπετρα, Καταρράκτης, έχοντας μαζί μπουκιές, νερά, βουτιές, αλλαξιές, βάδην και ευθύνη υμών των ιδίων. Δεν είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση της διαδρομής. Στο καλωσόρισμα, στην πλατεία του χωριού, θα μας περιμένουν φρούτα, ροδάκινα, δαμάσκηνα, εφόδια για τον καθένα δεκανόστιμα , από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γιαννακοχωρίου!

Μεγάλη Αυγουστιάτικη Εκδρομή στο Φαράγγι της Κράστας 5/8/2018, Κυριακή 12.30 μεσημεριού από πλατεία Γιαννακοχωρίου αναχώρηση, για μικρούς και μεγάλους, με οδηγό τον Ηλία Τσέχο, όλοι καλεσμένοι...Και στα τηλέφωνα ευχαρίστως: 23320 51124 // 6939699902.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"