Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

 

Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 10:24

Η κοπή της βασιλόπιτας του ΣΕΟ Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Παρουσία των παιδιών των ομάδων, των στελεχών, του τοπικού συμβουλίου, της ομάδας συνεργασίας, γονιών και φίλων του Οδηγισμού, το ΣΕΟ Νάουσας έκοψε την πίτα του, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο καφέ Dellagio.

 Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία αναφορικά με τις διαχρονικές αξίες του Οδηγισμού και τον τρόπο με τον οποίο τα παιδαγωγικά προγράμματα του Σώματος σμιλεύουν το χαρακτήρα  των μελών του, αναδεικνύουν σε πρωταρχική αξία την κοινωνική προσφορά και ενισχύουν τους  δεσμούς με τη φύση και τον συνάνθρωπο. Τυχεροί της βασιλόπιτας ήτανε ο Αλέξανδρος Τουσάι  από τον κλάδο πουλιών, η Στεφανία Δάφνου από τον κλάδο των Οδηγών και η Τασούλα Περτσιούνη από τις φίλες του οδηγισμού.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"