Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 

 

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018 10:18

Οκτώ προτάσεις για την ανάπλαση του Δημοτικού Πάρκου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη συμμετοχή από όλη την Ελλάδα και οκτώ τελικά προτάσεις ολοκληρώθηκε στις 12 Ιανουαρίου ο Πανελλήνιος Φοιτητικός Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός Ιδεών του Δήμου Νάουσας για την  ανάπλαση του Δημοτικού Πάρκου.

 

Οι ιδέες και προτάσεις των Ελλήνων φοιτητών θα αξιολογηθούν από την αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης του Υπουργείου Περιβάλλοντος, πρώτη συνεδρίαση της οποίας έχει οριστεί η 22η Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τη βράβευση των τριών πρώτων συμμετοχών.

 

Σημειώνεται ότι οι τρεις προτάσεις που θα προκριθούν θα αποτελέσουν την πρώτη ύλη για τη σχετική Μελέτη Ανάπλασης του Δημοτικού Πάρκου, η οποία έχει εγκεκριμένη χρηματοδότηση και πρόκειται να προκηρυχθεί πολύ σύντομα στο πλαίσιο του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου. Στόχος της διοίκησης του Δήμου Νάουσας είναι η δημιουργία ενός οργανωμένου χώρου πρασίνου και η σύνδεσή του με τον αστικό ιστό της πόλης.

 

"Θέλουμε το πάρκο μας να αποτελέσει έναν ξεχωριστό πνεύμονα πρασίνου, με καινοτόμα αισθητική και αειφορική διαχείριση για τις επόμενες δεκαετίες, αλλά και έναν πόλο έλξης των επισκεπτών μας" όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης.

 

Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Νάουσας

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"