Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

 
 

Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 09:52

Επίσκεψη του Σ.Δ.Ε. Νάουσας στη νηματουργία "Βαρβαρέσος Α.Ε."

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)


Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017, οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας, επισκέφτηκαν την νηματουργία «Βαρβαρέσος Α.Ε.» στη  Στενήμαχο Ναούσης, όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους και τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου από τον Προϊστάμενο του Τομέα Τελειοποίησης, κ. Φραγκοτσινό, και ενημερώθηκαν σχετικά με όλα τα στάδια και τις μεθόδους επεξεργασίας του βαμβακιού ως το τελικό στάδιο της νηματοποίησης και του ποιοτικού ελέγχου.

 Επιπλέον δόθηκαν και κάποιες πληροφορίες για τις προοπτικές της εταιρείας και τη θέση της στην Ευρώπη, ενώ με τις απαντήσεις του κ. Φραγκοτσινού σε διάφορα σχετικά ερωτήματα των εκπαιδευομένων, λύθηκαν κάποιες απορίες τους.
Το Σ.Δ.Ε. Νάουσας ευχαριστεί θερμά την νηματουργία «Βαρβαρέσος Α.Ε.» για τη φιλοξενία της και ιδιαίτερα τον κ. Φραγκοτσινό για την πολύ διεξοδική και ενδιαφέρουσα ξενάγησή του.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"