Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

 
 

Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2017 18:02

«Ανοιχτό Σχολείο»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Εθελοντικό Εκπαιδευτικό Δίκτυο Υποστήριξης μαθητών-τριών Δήμου Νάουσας, συνεχίζοντας τις δράσεις του με σκοπό τη δημιουργία δικτύου συνεργασίας, ανοιχτής επικοινωνίας και αλληλοεπίδρασης με τους γονείς & κηδεμόνες των μαθητών/τριών όλων των σχολείων, διοργάνωσε την τρίτη ενημερωτική συνάντηση   στην Επισκοπή, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, παρουσία των κ.κ.: Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Σ. Δάγγα,  Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας  κ. Γ. Ορδουλίδη και  Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου  κ. Α. Παυλίδη.

Το κοινό, που απαρτιζόταν κυρίως από γονείς παιδιών, τα οποία αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην φοίτησή τους σε σχολεία γενικής εκπαίδευσης, βρήκε πολύ ενδιαφέρουσες και χρήσιμες τις παροχές του Δικτύου και συμμετείχε ενεργά στη συζήτηση, δηλώνοντας την ανάγκη για στήριξη της οικογένειας σε όλα τα επίπεδα.

Το κεντρικό μήνυμα της συνάντησης ήταν η συλλογική προσπάθεια και ευθύνη για ένα Ευτυχισμένο και Αυτόνομο Παιδί.

Το Εθελοντικό Εκπαιδευτικό Δίκτυο πραγματοποιεί την επόμενη ενημέρωση στο Ροδοχώρι, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017 στις 4:οο.μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να  επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2332028151.

 

 

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"