Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 
 

 

 

 
 

Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2017 19:49

Μαθητές του 1ου ΓΕΛ στο ΕΕΕΚ Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη καλωσορίσαμε το νέο μήνα, το πνεύμα των Χριστουγέννων, τη παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία «3ης Δεκέμβρη», συντροφιά με το 1ο ΓΕΛ Νάουσας. Αντιπροσωπεία δεκαπέντε (15) μαθητών από όλες τις τάξεις, συνοδευόμενη από τη Διευθύντρια κ. Κουφοπάνου μας είπαν τα κάλαντα, μας βοήθησαν στο στολισμό του σχολείου και όλοι μαζί τοποθετήσαμε το αστέρι των Χριστουγέννων στην κορυφή του δένδρου, αναδεικνύοντας το κεντρικό μήνυμα των ημέρών: «Όλοι διαφορετικοί…Όλοι ίσοι». 

        

           

          Οι συνεργατικές δράσεις που έχουν ως στόχο την καλλιέργεια του σεβασμού στη διαφορετικότητα, την ανάπτυξη της συλλογικότητας, και, κατ’ επέκταση, την ενδυνάμωση των μαθητών/τριών οργανώνονται και υλοποιούνται σε κάθε επίπεδο της εκπαιδευτικής πράξης και είναι ύψιστης προτεραιότητας για τη διαμόρφωση θετικών προτύπων, στάσεων και συμπεριληπτικών αντιλήψεων για την άμβλυνση της κοινωνικής διαφορετικότητας.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"