Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 22:11

Δημιουργία Γένους Θηλυκού: Έκθεση και Νέος Κύκλος Δραστηριοτήτων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δήμος Νάουσας ξεκίνησε το πρόγραμμα δραστηριοτήτων «Δημιουργία Γένους Θηλυκού», το οποίο παρέχει δωρεάν υπηρεσίες εκμάθησης δεξιοτήτων, επιμόρφωσης και προγραμμάτων κοινωνικής στήριξης σε γυναίκες.

Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει με δύο δραστηριότητες, το Κέντημα και το Πλέξιμο, όπου υπήρξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση των γυναικών.

Στις 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί έκθεση των αντικειμένων που δημιουργήθηκαν στο πρόγραμμα από τις μαθητευόμενες και τις εκπαιδεύτριές τους στο φουαγιέ της Βέτλανς.

Επιπροσθέτως θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο νέα τμήματα, με νέες ενδιαφέρουσες ειδικότητες όπως:  Ραπτική, Μικροκατασκευές, Χορός Art-therapy.

Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή στα τμήματα θα ξεκινήσουν στις 25 Σεπτεμβρίου.  Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου στο τηλ. 2332350371.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"