Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2017 10:29

Σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μετά από αίτημα της ΠΟΥΟΕΒ για ζητήματα του κλαδου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την  1 Αυγούστου 2017 μετά από αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΠΟΥΟΕΒ) με εκπροσώπους των ΤΟΕΒ της Κρήτης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού με το επιτελείο του.

Στον Υπουργό τέθηκαν τα θέματα :

  • Η επίσπευση έκδοσης της ΚΥΑ για τις Αρμοδιότητες που ασκούν οι Περιφέρειες για θέματα εγγειοβελτιωτικών έργων και Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων,
  • Η δυνατότητα υποβολής προτάσεων στο υπό διαμόρφωση ΕΣΠΑ για χρηματοδότηση ανάπτυξης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας,
  • Η επέκταση του δεμευτικού 20ήμερου στην έγκριση αποφάσεων ΟΕΒ
  • Η υποχρεωτική υποβολή της άδειας χρήσης νερού στα δικαιολογητικά του ΟΠΕΚΕΠΕ, και
  • Η επιστροφή με άλλη μορφή του περιβαλλοντολογικού τέλους στους χρήστες.

Ο Υπουργός είδε θετικά όλα τα υποβληθέντα αιτήματα, δεσμεύτηκε οτι η αναμενόμενη  ΚΥΑ θα δημοσιευτεί εντός των ημερών και για τα υπόλοιπα έδωσε τις σχετικές οδηγίες στους συνεργάτες του για να δρομολογηθεί η επίλυση τους.

Στην Σύσκεψη συμμετείχε ο Υπουργός κ. Αποστόλου Βαγγέλης, ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Σωκράτης Βαρδάκης ο Πρόεδρος της ΠΟΥΟΕΒ κ. Αθανασούλας Γεώργιος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα κ. Μπλιάτκα Θωμά, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Γέργερης κ. Πολύδωρος Αναστασάκης, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Α΄Ζώνης Μεσσαράς κ. Ευάγγελος Τσιμπραγακης, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μεραμπέλλου κ. Μανώλης Καμπανός, ο Διευθυντής του Υπουργικού γραφείου κ. Νικόλαος Βάγιας και ο νομικός σύμβουλος του υπουργού  κ. Αλ.Μπακούρας.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"