Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017 23:11

«TV TOKYO "Craftsman wagon"» Εξωστρέφεια στην πράξη από το Γηροκομείο Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Γράφει ο Βαλάντης Λιόλιος

 

Η εξωστρέφεια που έδειξε τον τελευταίο καιρό η διοίκηση του Γηροκομείου Νάουσας , με τη συμμετοχή του σε διάφορα προγράμματα αλλά και δωρεές από Κοινωφελείς Οργανισμούς και Ιδρύματα, έφερε αποτέλεσμα.

Η παγκοσμίως γνωστή εκπομπή της Ιαπωνικής Τηλεόρασης «TV TOKYO "Craftsman wagon"», ουσιαστικά διάλεξε το Γηροκομείο Νάουσας, έτσι ώστε να το «βοηθήσει», επισκευάζοντας τους εξωτερικούς κυρίως αλλά και εσωτερικούς χώρους.

Το γύρισμα θα πραγματοποιηθεί για 4 ημέρες;, καθώς το συνεργείο της Ιαπωνικής εκπομπής θα έρθει στη Νάουσα το πρωί της Δευτέρας  και θα αναχωρήσει τις πρωινές ώρες της Παρασκευής. Άρα ουσιαστικά μέχρι το βράδυ στις 13-7 θα διαρκέσουν τα γυρίσματα συνολικά στη πόλη.

Το γύρισμα όπως προαναφέραμε θα έχει ως κεντρικό θέμα την επισκευή του γηροκομείου και συμπληρωματικά θα γίνουν κάποια πλάνα σε τουριστικά σημεία στη Νάουσα. Άρα με αυτόν τον τρόπο προωθείται η   Νάουσα, τα αξιοθέατα της, το κρασί και η ιστορία της στην Ιαπωνία και σε όλο τον κόσμο. Το συνεργείο θα αποτελείται από 8 Ιάπωνες -οι 5 είναι μάστορες και οι άλλοι κάμερα και σκηνοθέτες.

Η ίδια εκπομπή θα επιδιορθώσει κοινωφελή ιδρύματα στη Σπάρτη και την Κόρινθο ενώ διαλέγει δημόσια και όχι ιδιωτικά κτίρια κυρίως Κοινωφελή Ιδρύματα. Σημαντικό ρόλο στο να διαλέξει το Γηροκομείο Νάουσας είναι η δράση του Διοικητικού Συμβουλίου τον τελευταίο καιρό με τη συμμετοχή του σε προγράμματα  αλλά και οι δωρεές που πραγματοποιήθηκαν από μεγάλους Οργανισμούς,  από τους οποίους  οι Ιάπωνες βρήκαν το Γηροκομείο της Νάουσας.

Θα επιδιορθωθούν οι εξωτερικοί χώροι του Γηροκομείου, κουφώματα, πλακάκια, θα καλλωπιστεί ο χώρος με βαψίματα , θα επιδιορθωθούν ατέλειες και σπασίματα ενώ θα διορθωθούν και εσωτερικοί χώροι όπως π.χ. ντουλάπες.

Να λοιπόν που η εξωστρέφεια τελικά πάνταέχει αποτέλεσμα πολλές φορές και εκεί που δεν το περιμένεις!

Σχετικά Άρθρα