Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 
 

 

 

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 12:14

Ενημερωτική συγκέντρωση του ΕΟΣ Νάουσας για την επικείμενη εγκατάσταση Αιολικού Πάρκου στο Βέρμιο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Ορειβατικό Τμήμα του ΕΟΣ Νάουσας σε συνεργασία με το δίκτυο «ΒΕΡΜΙΟ ΣΟΣ» σας καλούμε να παρευρεθείτε την Τετάρτη 21/6 και ώρα 19.30 στο Στέκι Νεολαίας στην ενημερωτική συγκέντρωση που αφορά την επικείμενη εγκατάσταση του φαραωνικού αιολικού πάρκου στο ΒΕΡΜΙΟ.

 Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, διευρύνουμε τις συνεργασίες μας και διασφαλίζουμε την ελάχιστη ηθική υποχρέωση προς τους εαυτούς μας για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών. Χωρίς «ταμπέλες» και «χρώματα» με μοναδικό σκοπό το κοινό συμφέρον για την σωτηρία του ΒΕΡΜΙΟΥ. Η συγκέντρωση στηρίζεται από σειρά τοπικών φορέων της πόλης και είναι ανοιχτή προς όλους τους πολίτες. Δικαίωμα τοποθέτησης έχουν άπαντες μετά τις αρχικές τοποθετήσεις των έγκριτων επιστημόνων που θα απαρτίσουν το πάνελ ομιλητών.

Πάντα ΜΠΡΟΣΤΑ, Πάντα ΨΗΛΑ!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"