Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 

 
 

 

Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017 20:30

Διδακτική επίσκεψη της Β’ τάξης του Γυμνασίου Επισκοπής

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ιδιαίτερα πετυχημένη διδακτική επίσκεψη πραγματοποίησαν μαθητές της Β τάξης του Γυμνασίου Επισκοπής σε επιχειρήσεις της περιοχής. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις των εργοστασίων και είδαν από κοντά την διαδικασία της γραμμής παραγωγής.

Η πρώτη επίσκεψη έγινε στο εργοστάσιο παραγωγής και συσκευασίας χυμών «Ασπίς» ενώ η δεύτερη στο εργοστάσιο παραγωγής νήματος «Βαρβαρέσος» στο οποίο οι μαθητές, αφού άκουσαν ένα σύντομο ιστορικό του εργοστασίου-το οποίο σήμερα αποτελεί μια πρότυπη βιομηχανία πανελλαδικά και οικονομικό στήριγμα για την τοπική κοινωνία- προχώρησαν στη γραμμή παραγωγής. Κράτησαν στα χέρια τους το βαμβάκι, σε κάθε στάδιο του καθαρισμού του και στη συνέχεια σε κάθε στάδιο επεξεργασίας του νήματος. Πλούτισαν την εμπειρία τους και ενθουσιάστηκαν από την εξαιρετική ξενάγηση  και φιλοξενία των υπευθύνων του εργοστασίου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"