Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

 

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 20:28

Η βασιλόπιτα του ΚΕΠΚΑ Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Με φίλους και μέλη καθώς και καλεσμένους από το ΚΕΠΚΑ Κοζάνης, κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα του ΚΕΠΚΑ Νάουσας στο καφέ του CINEρια. 

Ο Πρόεδρος Νίκος Βαρβέρης καθώς και ο πρόεδρος του ΚΕΠΚΑ Κοζάνης Βασίλης Ιωαννίδης ανέφεραν πως ο καταναλωτής έχει τη δύναμη να επηρεάσει προς τη σωστή κατεύθυνση σε ότι αφορά τις πρακτικές διαφόρων εταιρειών. Ταυτόχρονα, ανέφεραν πως οι καταναλωτές θα πρέπει όσο είναι δυνατόν να επιλέγουν ελληνικά προϊόντα.

Τη βασιλόπιτα έκοψε ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης. Το φλουρί στη βασιλόπιτα «έπεσε» στο ΚΕΠΚΑ Νάουσας και ο Νίκος Βαρβέρης τιμητικά, έδωσε το δώρο στον πρόεδρο του ΚΕΠΚΑ Κοζάνης. Το δώρο ήταν ένα βιβλίο του Χαρίτωνα Τομπουλίδη. 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"