Ειδήσεις σε τίτλους

 
 
 

 
 
 
 

 

 

 

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016 11:40

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας στην Αθήνα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η Εύξεινος Λέσχη Ποντίων Νάουσας, για άλλη μια φορά έγινε η καλύτερη διαφήμιση για την πόλη μας. Παρουσίασε την Εθνική Βιβλιοθήκη Αργυρουπόλεως και έψαλε τα κάλαντα, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στον Εκδοτικό Οίκο Λιβάνη, στη Βουλή των Ελλήνων, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον Υπουργό κ. Αποστόλου, στον Όμιλο Λαυρεντιάδη, στον Θανάση Θεοχαρόπουλο, πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., στην Σουλφούρ Α.Ε. και στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

Αρκεί πλέον να γίνει αντιληπτή η αξία αυτής της Βιβλιοθήκης για την Νάουσα, αλλά και ο συνεχής αγώνας που γίνεται γι αυτήν και από τους τοπικούς. Η δημιουργία του μουσείου αυτής της Βιβλιοθήκης μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την σύμπραξη όλων.

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"