Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 
 
 
 

 
 

 
 

 
 

 

Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 11:06

1ο Ενδοσχολικό Πρωτάθλημα σκακιού 5ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

30 μικροί σκακιστές και σκακίστριες αγωνίστηκαν την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, στο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, στο ενδοσχολικό πρωτάθλημα σκακιού που πραγματοποιήθηκε, ενόψει των σχολικών πρωταθλημάτων σκακιού και με στόχο την ενθάρρυνση των μαθητών και μαθητριών να ασχοληθούν με το άθλημα.

 

Τη δράση συντόνισε η Δ/ντρια του σχολείου και η εκδήλωση ήταν ανοικτή σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες του σχολείου μας.

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, πήραν βεβαίωση συμμετοχής.

Μετάλλια πήραν οι μαθητές και οι μαθήτριες:

Μεγάλη κατηγορία (Ε΄ και Στ΄ τάξεις) Πουλτσίδης Ιωάννης (χρυσό), Πίπιλας Αλέξανδρος (αργυρό) & Μπιτέρνας Πέτρος (χάλκινο).

Μεσαία κατηγορία (Γ΄ & Δ΄ τάξεις) Καραμίχος Μιχάλης (χρυσό), Μπιτέρνας Ιωάννης (αργυρό) & Πέιος Χρήστος (χάλκινο).

Μικρή κατηγορία (Α¨και Β΄τάξεις) Τσαρνούχα Δήμητρα (χρυσό), Γαλανός Αχιλλέας (αργυρό) & Μπρούσα Ευρυδίκη (χάλκινο).

Στις γυναίκες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στη γενική κατάταξη, βραβεύτηκαν οι: Τσαρνούχα Αντωνία (χρυσό), Δίμπαλα Έλενα  (αργυρό) & Μυλωνά Δέσποινα (χάλκινο).

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει το σχολείο στους προπονητές του σκακιστικού τμήματος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας και διαιτητές σκακιού κ. Μπίτζιο Βαγγέλη και Φιλίππου Σωτήρη, για τη βοήθειά τους στην υλοποίηση του πρωταθλήματος, όπως και στη Δημοτική Σύμβουλο κα Αραμπατζή Στέλλα για τα κεράσματα που πρόσφερε στους σκακιστές και τις σκακίστριες του σχολείου και την απονομή των μεταλλίων στους νικητές.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"