Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 
 

 

 

Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016 18:31

Επίσκεψη του 3ου Γυμνασίου στην Global Samaras

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την καινοτόμο επιχείρηση Global Samaras επισκέφτηκε η Β’ τάξη του 3ου Γυμνασίου Νάουσας. Στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης από τον υπεύθυνο παραγωγής Κωνσταντίνο Μαλιάσα.

Οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με ενεργειακή παραγωγή των υαλοπινάκων, πως μεταφέρεται το γυαλί, πως πλένεται από τα μηχανήματα, πως μετατρέπεται σε διπλούς υαλοπίνακες με την τοποθέτηση του αλουμινίου και την κόλληση, καθώς και το τελικό αποτέλεσμα. Στο τέλος, έγινε επίδειξη – σύγκριση ενός απλού και ενός ενεργειακού υαλοπίνακα, όσο αφορά την θερμοπερατικότητα.

Οι μαθητές συνοδευόταν από τους καθηγητές Μάρθα Καρβουνίδου με ειδικότητα Γεωπονίας, που είναι και η καθηγήτρια που διδάσκει το μάθημα της τεχνολογίας, Χρύσα Σκούτα – ειδικής αγωγής, Κατερίνα Κουτσογιάννη – καθηγήτρια Γερμανικής γλώσσας και Σαλώμη Μπουνόβα – μαθηματικός.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"