Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 13:45

Οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Νάουσας (φωτογραφίες-video)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με την αρμόζουσα τιμή πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου 2019 οι καθιερωμένες εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Νάουσας από τον Τουρκικό Ζυγό.

Το πρωί διεξήχθη  Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και στη συνέχεια, στο Ηρώο της πόλης, επιμνημόσυνη δέηση, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την δάσκαλο του ΓΕΛ Νάουσας Αχιλλέα Νικόπουλου και στη συνέχεια κατάθεση στεφανιών από την πολιτική ηγεσία και φορείς της πόλης.

Παρόντες από πλευράς επισήμων οι βουλευτές Ημαθίας Απόστολος Βεσυρόπουλος, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και Φρόσω Καρασαρλίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι κομμάτων, του στρατού, της αστυνομίας και φορείς της πόλης, του ευρύτερου δήμου και της Ημαθίας.

 

Επόμενες εκδηλώσεις στα πλαίσια του εορτασμού της απελευθέρωσης:

Σάββατο 19 Οκτωβρίου, Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, ώρα 20:00:

8ο Φεστιβάλ Χορωδιών Νάουσας «Άγγελμα Ελευθερίας» σε συνδιοργάνωση με του Μουσικό Σωματείο «Ωδείο Ναούσης». Συμμετέχουν οι χορωδίες: “Vocal” Φωνητικό Σύνολο Πάτρας, Μικτή Χορωδία Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας, Χορωδία Συλλόγου Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας-Θράκης Αλεξανδρούπολης, Σύλλογος Κερκυραίων & φίλων της Κέρκυρας Θεσσαλίας «Νικόλαος Μάντζαρος» - Κερκυραϊκή Χορωδία Λάρισας, Μικτή Χορωδία & Μαντολινάτα Μουσικού Σωματείου «Ωδείο Ναούσης».

Κυριακή 20 Οκτωβρίου, Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, ώρα 20:00:

«Από τον κινηματογράφο στο musical». Συναυλία με το Οργανικό Σύνολο «ArtVarious» και το Φωνητικό Σύνολο «Voices». Συμμετέχει το τμήμα μπαλέτου mediate της Εστίας Μουσών«Από τον κινηματογράφο στο musical». Συναυλία με το Οργανικό Σύνολο «ArtVarious» και το Φωνητικό Σύνολο «Voices». Συμμετέχει το τμήμα μπαλέτου mediate της Εστίας Μουσών