Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
 
 

 

 

Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 20:17

Η ''Γαλαρία'' της ποίησης στο Γουρνόσοβο Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΜΗΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΒΑΘΡΕΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΗ 8/9/2019, ''ΣΤΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΑ  ΑΝΗΛΙΚΑ''  2020, Η 13η Ποιητική Συλλογή

Ήμασταν τόσοι πολλοί, ήταν αδύνατον να μη μας χωρέσει η ''Γαλαρία'', η Ποίηση, η ζωή... 18 άτομα ακύρωσαν τις ανεμογεννήτριες και τις καταστροφές στο Βέρμιο, σταμάτησαν το τρένο στα 1906 , το φθινόπωρο και τον πολύ κόσμο θορύβησαν που κρύβονταν εδώ κι εκεί σαν αύριο στο χθες... Κύλησε τον Κόσμο η Ποίηση η Μουσική, τα πρόσωπα των βράχων, της οξιάς πρώτη φορά διάβαζαν κι άκουγαν ''γράμματα'', η αφθονία στο τραπέζι, στα νερά,  στους χαρακτήρες, στα ποιήματα της Εκδρομής όρισαν 20 ή 27 Οκτώβριος 2019 την επόμενη άνοδο στα φθινόπωρα, στις Βάθρες Μεταμόρφωσης στα Μαγειριά των Ανταρτών και πάλι Ποίησης μουσικής ανάγνωσης αρχής και τέλους...

Ευχαριστούμε τους Thessalonikeus, Βεροιείς, SOS Βέρμιο και το σκυλί μας την Μελίνα,  που χειροκρότησε δυο ποιήματα, τραγούδησε ένα σκοπό κι έμαθε να περνά γέφυρες... Κρατάμε ακόμα δεμένα τα όνειρα για να μας λύνουν, έχοντας στο νου μας, οι Φόλες δεν αδυνατίζουν, δεν αγαπούν ό,τι μισούν!

η.τ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"