Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

 

Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 21:23

Συμμετοχή εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Νάουσας σε δύο δράσεις

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Eθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Νάουσας συμμετείχαν σε δύο εκδηλώσεις που οργάνωσαν φορείς της Νάουσας το διάστημα από Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019 έως Κυριακή 28 Ιουλίου 2019, κατά τη διάρκεια 4ήμερων εκδηλώσεων του  Artville που υλοποιήθηκαν στο Δημοτικό πάρκο της Νάουσας, καθώς και την Κυριακή 28 Ιουλίου 2019, στον 1ο ορεινό αγώνα του «Άρκτος» στο Αρκοχώρι Νάουσας.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων οι εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας του ΕΕΣ μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια, ενώ πραγματοποίησαν 16 προεγγραφές  ενδιαφερομένων για την εκπαίδευση της νέας σειράς εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας, που προγραμματίζεται για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Κατόπιν συνεργασίας του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Νάουσας με την διοικήτρια του Νοσοκομείου Νάουσας κ. Ιωάννα Πέρβου, στις δύο εκδηλώσεις έλαβαν μέρος οι νοσηλεύτριες του Νοσοκομείου Νάουσας κ. Χατζηστυλλή Έλλη, Τσιγκαλίδα Ελευθερία, Σαμαρά Ντιάνα και Τορμπαντώνη Ευθυμία, οι οποίες προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες σε 19 περιστατικά. Επίσης, στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Αρκοχώρι συμμετείχε ο ιατρός κ. Γρηγοριάδης Νίκος και η νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου Νάουσας κ. Χατζηστυλλή Έλλη, κατόπιν συνεργασίας του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Νάουσας με τον Πολιτιστικό Όμιλο Αρκοχωρίου «Άρκτος».

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"