Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2019 08:18

«Όλοι ίσοι … Όλοι διαφορετικοί»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Παρασκευή 14.06.2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του δίσκου της χορωδίας του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Νάουσας: «Όλοι ίσοι … Όλοι διαφορετικοί» στoν “Πολυχώρο Πολιτισμού Χρήστος Λαναράς - Έρια». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νάουσας, κ. Ν. Κουτσογιάννης, ο Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος & καθαριότητας, κ. Δ. Καρανάτσιος, ο νέο εκλεγμένος Δήμαρχος κ. Ν. Καρανικόλας, Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και πλήθος μαθητών, γονέων και φίλων του σχολείου μας.

Τα τραγούδια του δίσκου, παραδοσιακά στο είδος εκτός από τη «Διαφορετικότητα», που δημιουργήθηκε για τους μαθητές μας από τους εμπνευστές του Πελαγία Κακαρίκα στους στίχους και Νίκο Ράλλη στη μουσική είναι τα εξής:  

1. Μήλο μου κόκκινο, Σόλο: Μαρία Χαλκιά – Μάριος Κανδερίτσκας

2. Έχε γεια Παναγιά, Σόλο: Κατερίνα Καμτσικά – Πέτρος Κανδερίτσκας

3. Αιγιώτισσα, Σόλο: Ραφαήλ Ζαρκάδας – Θεόδωρος Ήλκος

4. Γεια σου χαρά σου Βενετιά, Σόλο: Κατερίνα Καμτσικά

5. Η τράτα μας η κουρελού, Σόλο: Γεωργία Μισιρλίδου – Χρήστος Σένια – Κική Κώστα

6. Η διαφορετικότητα, Σόλο: Πελαγία Κακαρίκα – Νίκος Ράλλης 

Την χορωδία του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Νάουσας διεύθυνε η μουσικός του σχολείου μας κ. Πελαγία Κακαρίκα καισυνόδευσε ζωντανή ορχήστρα των: Κώστα Διαμαντή και μικρού Κωστή Ράλλη στα Κρουστά, Αριστομένη και Μιχάλη Ράλλη στο κλαρίνο και τρομπέτα.  Στο πιάνο ήταν ο κ. Νίκος Ράλλης, ο οποίος είχε και τη συνολική μουσική επιμέλεια της παρουσίασης.   

Το μήνυμα της δημιουργικής μας προσπάθειας, συγκεντρώνεται σε τρεις λέξεις: Ζήσε…Αγάπα…Τόλμα! Οι μαθητές/τριες μας απέδειξαν ότι ξέρουν να ζουν την κάθε στιγμή, να απολαμβάνουν την αγάπη και πάνω από όλα να τολμούν. Γιατί οι ευκαιρίες αφορούν σε όλα τα παιδιά και όχι μόνο στα ταλαντούχα!