Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 
 
 

 

 

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2019 21:18

Μια όμορφη Θεατρική Παράσταση από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μία όμορφη θεατρική παράσταση με δύο μέρη παρουσίασαν παιδιά από την Β’ και Γ’ τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου βασισμένη σε δραματοποίηση των παραμυθιών «Αστρογάτος» και «Μια βόλτα στο Φεγγάρι» σε επιμέλεια της δασκάλας τους Θεατρικής αγωγής Κατερίνας Τόμτση με ταυτόχρονη βιντεοπαρουσίαση της εικονογράφησης.

Το μαγικό ταξίδι στο… Διάστημα έλαβε χώρα τη Δευτέρα το απόγευμα στον χώρο της Βέτλανς στο πλαίσιο εκδήλωσης παρουσίασης των πολιτιστικών προγραμμάτων του σχολείου υπό την επίβλεψη της διευθύντριας του σχολείου Βέρας Αβραμίδου.

Μάλιστα το ένα από τα δύο μέρη παρουσιάστηκε την ίδια μέρα το πρωί στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας  στην εκδήλωση «Πρωτονιακά δεμένοι… με αστερόσκονη λουσμένοι» με τη σύμπραξη αρκετών σχολείων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Playingwithprotons” με υπεύθυνη συντονίστρια τη διευθύντρια  του 6ο Δημοτικού Σχολείου Νάουσας Αναστασία Λαφάρα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"