Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

 

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 10:26

Μπορείτε να φανταστείτε μια ζωή χωρίς σωματικούς πόνους και εντάσεις; Μια ζωή όπου η κίνηση είναι απόλαυση;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Κ.Κ.Π.&Α.Δ.Νάουσας συνεχίζοντας τις πρωτοποριακές και καινοτόμες δράσεις του πραγματοποιεί για τα μέλη του, εβδομαδιαία μαθήματα σωματικής επίγνωσης (Feldenkrais) στο κτίριο του ΚΑΠΗ Νάουσας.

Η κ. Θωμαή Μαγγανάρη, διεθνώς πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια της μεθόδου, αφιλοκερδώς, με τα μαθήματα αυτά, βοηθά όσους θέλουν να παραμείνουν κινητικά αυτόνομοι και λειτουργικοί καθώς μεγαλώνουν.

Η μέθοδος Feldenkrais είναι μια εκπαιδευτική σωματική μέθοδος που επιδρά στο νευρικό σύστημα και λειτουργεί θεραπευτικά αλλά και προληπτικά.Ανάμεσα στα πολλά οφέλη της μεθόδου είναι η αυξημένη ευλυγισία, η αποδοτικότητα της κίνησης, η καλύτερη στάση του σώματος, η αυξημένη ενέργεια και η αναπνευστική ικανότητα, η μείωση πόνου και άγχους, η καλύτερη διάθεση και η ενισχυμένη εγρήγορση, σκέψη και φαντασία.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"