Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 

 
 

 

 

Κυριακή, 19 Μαΐου 2019 13:08

Εθελοντική συμμετοχή του ΣΔΕ Νάουσας στον 17ο Δρόμο Θυσίας 2019

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας στο πλαίσιο του εορτασμού της 197ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της πόλης, διοργάνωσε  την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 τον «17ο Δρόμο Θυσίας» με ελεύθερη συμμετοχή για όλους, αθλητές και μη.

Ο αγώνας περιλάμβανε παιδική διαδρομή απόστασης 1.000 μέτρων, καθώς και την κλασική και μεγάλη διαδρομή 5.400 και 10.800 μέτρων αντίστοιχα, οι οποίες διέτρεξαν από ιστορικά σημεία της πόλης.

Σε όλους τους συμμετέχοντες της κλασικής διαδρομής αλλά και στους εθελοντές, δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια συμμετοχής.

Εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές του ΣΔΕ ΝΑΟΥΣΑΣ πάντα ευαισθητοποιημένοι στα κοινά της πόλης, προσφέρθηκαν εθελοντικά να βοηθήσουν στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά ο αγώνας δρόμου.

Ο Εθελοντισμός για το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νάουσας δεν είναι απλώς ένας όρος, είναι μια πολυμορφική διαδικασία και στάση ζωής, καθώς επιδρά εποικοδομητικά στο κοινωνικό στερέωμα, αφορά όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικών και οικονομικών διακρίσεων, προάγει την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στην προάσπιση θεμελιωδών δικαιωμάτων και ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη και συνοχή. Μια εθελοντική δράση στοχεύει όχι μόνο στην πρόσκαιρη αντιμετώπιση του προβλήματος, αλλά, κατά περίπτωση, και στην  ενδυνάμωση των επωφελούμενων.

Εγγραφές στο ΣΔΕ ΝΑΟΥΣΑΣ καθημερινά από 17.00- 20.00. Σας περιμένουμε!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"