Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 

 

Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 01:08

Αλλαγή κουφωμάτων σε σχολεία του Δήμου Νάουσας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον Δήμο Νάουσας το έργο αντικατάστασης κουφωμάτων σε σχολικές μονάδες, που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες!

Στη διάρκεια των διακοπών του Πάσχα, νέα κουφώματα τοποθετήθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Μαρίνας, στο Δημοτικό Μονοσπίτων-Χαρίεσσας και στο Γυμνάσιο Κοπανού. Είχε προηγηθεί η αντικατάσταση των κουφωμάτων στο 1ο και 2ο Δημοτικά Νάουσας, στο Γυμνάσιο Επισκοπής, στο Λάππειο Γυμνάσιο, στο Δημοτικό Ροδοχωρίου και στο Νηπιαγωγείο Επισκοπής.

Το έργο, προϋπολογισμού 235.000 ευρώ, έγινε από τον Δήμο Νάουσας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Π.Ε. Ημαθίας. Είχε ως αποτέλεσμα να αναβαθμιστούν ενεργειακά τα σχολικά συγκροτήματα και να βελτιωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες πραγματοποιείται η διδασκαλία. 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"