Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 13:17

Χάντμπολ: Πρώτη ήττα για τον Ζαφειράκη στην Κέρκυρα με σκορ 28 – 18

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η ομάδα του Ζαφειράκη παρατάχθηκε με πολλές απουσίες βασικών παιχτών (Διδασκάλου – Πετρίδης – Μήτσικας – Τζουβάρας – Δεληχρήστος)  απέναντι σε μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα.

Παρόλα αυτά οι παίχτες του αγωνίστηκαν με πάθος ως το τέλος  και η διαφορά στο σκορ θα μπορούσε να είναι μικρότερη αν οι παίχτες του ήταν πιο εύστοχοι σε φάσεις τετ α τετ και σε χτυπήματα πέναλντι  όπου αστόχησαν σε 3 προσπάθειες.

Η ομάδα της Κέρκυρας είχε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και το διατήρησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το θετικό που κρατάει η ομάδα από αυτό το παιχνίδι είναι η αγωνιστικότητα όλων των παιχτών και η συμμετοχή των νέων παιχτών και οι εμπειρίες που αποχτούν και παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουν να προσαρμόζονται στα πλάνα του προπονητή τους Παπουτσή Φ.

Από τους παίχτες του Ζαφειράκη δεν υπάρχει κάποιος που να υστέρησε σε απόδοση,

έχοντας 1ο σκόρερ τον αρχηγό της ομάδας Βλάχο Δ (6) και τον τερματοφύλακα Μπουμπουλέντρα Θ σε πολύ καλή μέρα.

Μαζί με την αποστολή της ομάδας στην Κέρκυρα ταξίδεψαν και οι ομάδες Παμπαίδων Α και Παγκορασίδων οι οποίες έδωσαν αγώνες με τον Κερκυραικό σημειώνοντας νίκες και οι δύο.

Να αναφέρουμε την πολύ καλή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο  χωρίς ένταση και ακρότητες βοηθώντας έτσι να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και ευχαριστούμε το σωματείο του Φαίακα για  την άψογη στάση τους απέναντι στην ομάδα μας. 

.

Τα πεντάλεπτα : 3 – 2, 5– 3 , 7 – 3 ,9 – 4 , 10 – 6 ,13 – 6 ημιχ.

                       14 – 7 , 17 – 11 , 19 – 12 , 22 – 13 , 25 – 15 , 28 – 18 τελ.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ:

(Παπουτσής Φώτης) Βλάχος Δ 6 ,Χατζηγεωργίου Χ 4,Ρότζιος Π 4 , Καραμπέλκος Α 2,Πινακούδης Ν , Σιαμίδης Α, Καραβίτης Χ ,Τζουβάρας Κ, Βραχιολίδης Α 1, Σιούλης Σ  1, Ματίγια Α, Μάντσιος Ν, Μπουτκάρης Ν, Διαμαντής Κ, Μπουμπουλέντρας Θ (Τ/Φ),Ρώσιος Α (Τ/Φ) .

Το Σάββατο 17/11/2018 και ώρα 18:00μ.μ στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ ο Ζαφειράκης θα αντιμετωπίσει τον Πρωτέα Άρτας  .

 

 

.

Νίκος Χαλάτσης