Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 

 
Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 17:23

Κολυμβητήριο και το καλοκαίρι με το «Naoussa Swim Club»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τα σχολεία σε λίγες μέρες τελειώνουν και τα παιδιά έχουν ελεύθερο χρόνο. Ευκαιρία για ποιοτικό χρόνο με άθληση και εφόδιο για ποιότητα ζωής, αποτελεί η κολύμβηση. Ο Όμιλος κολύμβησης «Νάουσα» παραμένει σταθερά και το καλοκαίρι στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας, για να γυμνάσει και να διδάξει πως με το κολύμπι τα οφέλη για το σώμα και το πνεύμα είναι αμέτρητα. Το κολύμπι χαρίζει ευεξία στο σώμα και τα παιδιά χτίζουν γερές βάσεις για τη σωστή τους ανάπτυξη.

Το προπονητικό team και οι εκπαιδευτές, αποτελείται από έμπειρους ανθρώπους με επιτυχίες σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο που συνεχώς επιμορφώνεται στο χώρο της κολύμβησης. Τον όμιλο διακρίνει η συνέπεια και η οργάνωση των τμημάτων που απευθύνονται σε άτομα όλων των ηλικιών και όλων των ικανοτήτων.

Επικοινωνήστε με τον Όμιλο Κολύμβησης «Νάουσα» στο τηλέφωνο 6978488579 για περισσότερες πληροφορίες.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"