Ειδήσεις σε τίτλους

 
 

 

 

 

 

 
 

 

 
Κυριακή, 20 Μαΐου 2018 13:45

Συνεχίζεται και σήμερα η γιορτή Κολύμβησης από τον «Όμιλο Κολύμβησης Νάουσα»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Συνεχίζεται και σήμερα  με επιτυχία στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας, η γιορτή Κολύμβησης από τον «Όμιλο Κολύμβησης Νάουσα», με φιλικούς αγώνες και συμμετοχή αθλητών και από τις τρεις χώρες εταίρους και  την παρουσία και συμμετοχή ολυμπιονικών.

Η τετραήμερη αυτή γιορτή της Κολύμβησης, πραγματοποιείται στα  πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ για τον Αθλητισμό το έργο με τίτλο “Motivate Children from below EU average GDP countries to love swimming” (SWIMwin), με αριθμό έγκρισης της Ευρωπαϊκής επιτροπής  °579755-EPP-1-2016-1-EL-SPO-SSCPεπιλέχθηκε από 350 προτάσεις σε όλη την Ευρώπη για τον Όμιλο Κολύμβησης Νάουσα.

 Αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα που επιλέχθηκε στην χώρα για κολυμβητική ομάδα. Το πρόγραμμα αφορά στην προαγωγή του αθλήματος της κολύμβησης και στην ανταλλαγή καλών πρακτικών, μεθόδων και τεχνικών μεταξύ έμπειρων προπονητών διεθνούς κύρους, των χωρών της σύμπραξης.

Συγκεκριμένα μια από τις δράσεις του προγράμματος αφορά στο 4ημερο φεστιβάλ κολύμβησης για παιδιά 8-12 ετών με την συμμετοχή των 3 χωρών-εταίρων,  Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία

Θυμίζουμε πως χθες διεξήχθη με επιτυχία στην αίθουσα «Βέτλανς» του Πολυχώρου Πολιτισμού «Χρήστος Λαναράς» η η Ημερίδα με θέμα «Παροχή κινήτρων στα παιδιά να αγαπήσουν την κολύμβηση», ενώ σ αυτή τη γιορτή της Κολύμβησης συμμετέχουν Ολυμπιονίκες από τις χώρες εταίρους όπως η ANCA PĂTRĂȘCOIU(Bronzmedalin1984 Los Angeles Olympic Games) από την Ρουμανία και ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ (1ο  Παγκόσμιο σχολικό και 2η και 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νέων το 2016, σήμερα με υποτροφία σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής), ενώ παραβρίσκονται  πρώην μέλη των αντίστοιχων κολυμβητικών ομοσπονδιών της Ρουμανίας και Βουλγαρίας.

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"