Ειδήσεις σε τίτλους

 

 

 

 
 

 
Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 16:54

4ημερο φεστιβάλ και συνέδριο στα πλαίσια του Erasmus Sport στην Νάουσα Ημαθίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ για τον Αθλητισμό το έργο με τίτλο “Motivate Children from below EU average GDP countries to love swimming” (SWIMwin), με αριθμό έγκρισης της Ευρωπαϊκής επιτροπής  °579755-EPP-1-2016-1-EL-SPO-SSCPεπιλέχθηκε από 350 προτάσεις σε όλη την Ευρώπη για τον Όμιλο Κολύμβησης Νάουσα. Αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα που επιλέχθηκε στην χώρα για κολυμβητική ομάδα. Το πρόγραμμα αφορά στην προαγωγή του αθλήματος της κολύμβησης και στην ανταλλαγή καλών πρακτικών, μεθόδων και τεχνικών μεταξύ έμπειρων προπονητών διεθνούς κύρους, των χωρών της σύμπραξης.

Συγκεκριμένα μια από τις δράσεις του προγράμματος αφορά στο 4ημερο φεστιβάλ κολύμβησης για παιδιά 8-12 ετών με την συμμετοχή των 3 χωρών-εταίρων,  Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία. Το 4ημερο πρόγραμμα συνοπτικά αφορά σε:

 

  • Ημερίδα με θέμα «Παροχή κινήτρων στα παιδιά να αγαπήσουν την κολύμβηση», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 19/05/2018 και ώρα 17.30 στο χώρο της Βέτλανς στην πόλη της Νάουσας, Ημαθίας.
  • Την ημερίδα θα πλαισιώσουν πέραν των άλλων ολυμπιονίκες από τις χώρες εταίρους όπως η ANCA PĂTRĂȘCOIU(Bronzmedalin1984 LosAngelesOlympicGames) από την Ρουμανία, η ΤΑΝΥΑ BOGOMILOVA(Goldmedalin1988 SeoulOlympicGames) από την Βουλγαρία και ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ (1ο  Παγκόσμιο σχολικό και 2η και 3η θέση στο ΠανευρωπαϊκόΝέων το 2016, σήμερα με υποτροφία σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής).  
  • Παράλληλα στις 19-20/05/2018 το πρωί στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες με την συμμετοχή αθλητών και από τις τρεις χώρες εταίρους με την παρουσία και συμμετοχή των ολυμπιονικών.
  • Πρώην μέλη των αντίστοιχων κολυμβητικών ομοσπονδιών της Ρουμανίας και Βουλγαρίας θα παραβρεθούν.

 

Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για τον ΟΜΙΛΟ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ να σας φιλοξενήσει σε αυτή την γιορτή της κολύμβησης.

 

 

 

Εκ μέρους του ΔΣ του ΟΜΙΛΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΝΑΟΥΣΑ

 

 

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό,ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Media Kit


click image to open (pdf)

 

Follow us on Twitter

prefix="og: http://ogp.me/ns# fb: http://ogp.me/ns/fb#"