Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 09 Μαϊος 2018 15:08

Πετυχημένος ο «1ος Δρόμος Ειρήνης»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με τη συμμετοχή πολιτών από την Ειρηνούπολη, το διευρυμένο δήμο Νάουσας και τις γύρω περιοχές πραγματοποιήθηκε ο 1ος Δρόμος Ειρήνης στο Αγγελοχώρι Νάουσας, το πρωί της Κυριακής.

Ο αγώνα διεξήχθη στο πλαίσιο εορτασμού της Αγίας Ειρήνης, Πολιούχου της Δημοτικής Ενότητας Ειρηνούπολης από τον  Δήμο Ηρωικής Πόλης Νάουσας. απόστασης 1.000 και 5.000μ. με συμβολικό χαρακτήρα και ελεύθερη συμμετοχή από αθλητές και μη.

 

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία των Πολιτιστικών Συλλόγων: «Άγιος Χριστόφορος» Πολυπλατάνου, Εύξεινος Λέσχη Αγγελοχωρίου, Σύλλογος «Ποντιακά Νιάτα» Ζερβοχωρίου, Σύλλογος Κάμπου Αγγελοχωρίου, Φιλαρμονική Ειρηνούπολης.

Η εκκίνηση δόθηκε το πρωί της Κυριακής στην πλατεία του Αγγελοχωρίου και περιλάμβανε  παιδική διαδρομή, απόστασης 1.000μ. και τη μεγάλη διαδρομή, απόστασης 5.000μ., η οποία διέρχεται από αξιοθέατα και κεντρικά σημεία της περιοχής.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν  διπλώματα και μετάλλια συμμετοχής, ενώ στους νικητές κατηγοριών και γενικής κατάταξης δόθηκαν   μετάλλια και έπαθλα.

Παρόντες από πλευράς επισήμων ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, οι αντιδήμαρχοι κ. Βαλσαμίδης, Δάγγας και Τάκη, η πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Λαζαρίδου και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παζαρτζίδης.