Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 16:43

Ήττα του Ζαφειράκη στο μπάσκετ από το Βατανιακό, το Σάββατο εντός με Αιγινιακό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Φώτο αρχείου

 

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη στη Κατερίνη από τον τοπικό Βατανιακό με σκορ 83-68,ήττα που τον θέτει και μαθηματικά πλέον εκτός της πρώτης τετράδας που οδηγεί στα play-off. 

Η ομάδα μας παρουσίασε ένα κακό πρόσωπο και δεν μπόρεσε  να πετύχει τη νίκη. Πλέον με 8 νίκες και 10 ήττες βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς  και στόχος στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι να πετύχει όσες νίκες  γίνεται περισσότερο, ώστε να τερματίσει σε μία καλή θέση. Το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας είναι το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 18:00 στο κλειστό της πόλης μας απέναντι στον Αιγινιακό ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο του στη τετράδα.

Ξεκίνημα έχουμε αυτό το σαββατοκύριακο και για τα  πρωταθλήματα μίνι και προ-μίνι αγοριών στα οποία συμμετέχει η ομάδα του Ζαφειράκη. Τα πρωταθλήματα αυτά διεξάγονται καθαρά για να αποκτήσουν νοοτροπία επίσημου αγώνα οι νεαροί αθλητές των συλλόγων. Στις ομάδες μίνι συμμετέχουν παιδιά γεννημένα από ο 2003 και νεότερα, ενώ στις ομάδες προ-μίνι γεννηθέντες από το 2005 και νεότεροι. Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής αυτών των πρωταθλημάτων, η ομάδα μίνι του Ζαφειράκη θα αγωνιστεί στα Γιαννιτσά με τον τοπικό Μέγα Αλέξανδρο και η ομάδα προ--μίνι στη Βέροια με τον Φίλιππο Βέροιας.

 

Από το Τμήμα Μπάσκετ του Ζαφειράκη Νάουσας