Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 10:04

Εντός με Εδεσσαϊκό την Κυριακή ο ΦΑΣ Νάουσα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων επανήλθε η ομάδα του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ μετά το χθεσινό ρεπό. Η προπόνηση, η οποία έγινε στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Νάουσας περιελάμβανε μεταξύ άλλων, τεχνικοτακτικές ασκήσεις και συμμετείχαν όλοι ποδοσφαιριστές εκτός των Γρηγόρη Κυζιρίδη και Αργύρη Μουρατίδη, η οποίοι παρουσιάστηκαν στα κέντρα εκπαίδευσης για την στρατιωτική τους θητεία και γίνεται προσπάθεια από τη διοίκηση να εξασφαλίσουν άδεια ώστε να είναι στη διάθεση της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα με τον Εδεσσαϊκό. Επίσης, στη διάθεση του προπονητή Βασίλη Ασλανίδη, δεν θα είναι ο Ανέστης Αργυρίου, ο οποίος εκτίει την τιμωρία του ( κόκκινη κάρτα).

Στον κυριακάτικο αγώνα (18-3) για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι «κυανόλευκοι» θα φιλοξενήσουν τον Εδεσσαϊκό (Δημ. Στάδιο Νάουσας, ώρα έναρξης 15:00) και στόχος είναι η νίκη που θα απομακρύνει την ομάδα από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ, μετά τη σημαντική εκτός έδρας νίκη που πέτυχε την περασμένη Κυριακή στην Αλεξάνδρεια, βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 6η με 37 και όπως είναι φυσικό ο αγώνας παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής κ. Τεβεκέλης Νικόλαος (Μακεδονίας), με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιόπουλο Δημήτριο και Φράγιο Αναστάσιο (Μακεδονίας).

 

Από τον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ